Vores team

Om vores udviklere

De skarpeste hoveder med erfaring i digitalisering og it-konceptudvikling

Vores it-udviklere kommer alle fra IT-Universitetet i København, hvor de samtidig med deres arbejde i Digital Sprint ApS læser på BA- eller Kandidatniveau. De har alle undervejs i deres uddannelse haft fag, hvor de har arbejdet med at udføre digitale sprints for  virksomheder med aktuelle digitaliseringsudfordringer samt naturligvis fag i digitalisering og it. 

 

De kender dermed til formatet og måden at arbejde på. Et hurtigt, agilt og effektivt format, der hurtigt giver ideer og koncepter til digitaliseringsarbejdet. 

Normalt koster det betragteligt mere at få adgang til it-udvikler-kompetencer, men fordi vores folk er studerende, så kan vi levere til en helt anden pris. 


Det betyder også, at vores leverancer er anerledes. For det første fordi vores udviklere ikke er fanget i låste betragtninger om, hvad man bør og kan - de tænker langt mere frit. Og for det andet fordi vores opgave med de digitale sprints ikke er at levere selve løsningerne - men i stedet at give jer indsigt i, hvad I har brug for, hvordan det kan opbygges og hvad I skal bestille fra jeres it-leverandør.