Konceptet

Konceptet

Tænk dig, hvis du havde 15 digitalt indfødte IT-folk, der brugte 300 timer på at finde 4 koncepter med nye ideer til jeres digitaliseringsproblem. Det kan du nu få!

Henriette Moes

Med mere end 18 år med digitalisering og arbejdet i snitfladen mellem konceptudvikling, værdiskabelse og it har Henriette en stærk indsigt i digitaliseringsproblemer. Hun varetager vores projektstyring og afvikler selve den digitale sprint sammen med vores dygtige IT-udviklere.

Hvem står bag

Mathias Grüttner

Retorik, it og forretningsforståelse er kernen i Mathias' CV. Ligesom 12 års undervisning i it-ledelse, kommunikation for softwareudviklere og konceptkommunikation udgør et vigtigt element. Mathias er ansvarlig for den indledende dialog og ham, du ofte først vil tale med. 

"Vi har været rigtig glade for samarbejdet og har fået stor inspiration ud af det.

Det er sundt for os at arbejde sammen i ide- og konceptfasen med nogen,
der har fingeren på pulsen i forhold til maskinrummet og hvordan tingene kan spille sammen mere teknisk."


Annelise Fenger, Fødevaredirektør, Fødevarestyrelsen 
Mange virksomheder har fokus på digitalisering. Mange virksomheder har mange dygtige hoveder, der dagligt arbejder med at knække nødden for fremtidens it-løsninger.

 

Men de færreste har ressourcer til at have fire teams i gang med samme problemstilling. Og de færreste har adgang til 15 digitalt indfødte, der dagligt arbejder med digitalisering og programmering. Ligesom de færreste helt kan frigøre sig fra hverdagens begrænsninger, når de skal tænke nye løsninger. 

 

Alt det kan ændre sig med en Digital Sprint.

 

Vi har rekrutteret over 100 af de skarpeste studerende inden for IT-udvikling. Som arbejder med digitaliseringsproblemstillinger. Først som en del af deres uddannelse, hvor de får sparring og vejledning. Og derefter som ansatte i Digital Sprint ApS, hvor de kan bringe deres lærte værktøjer i spil og kombinere dem med deres naturlige flair for it og digitalisering samt deres interesse for at skabe de bedste løsninger. Til gavn for jer og for dem.

 

Prisen for en digital sprint på én digitaliseringsproblemstilling er 99.000 kr. ex. moms. For det får du:

  • 300 timers tænkning
  • 15 digitalt indfødte IT-studerende, der arbejder for dig
  • 3 ugers fokuseret indsats
  • 4 løsningsideer på din digitalisering